MANNOL 3001 Adblue (10 L)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 3001 Adblue (10 L)

3 200 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olajshop.hu
Termékleírás
Gyártó MANNOL
Kiszerelés 10 Liter
Szegmens, kategória Haszongépjármű olajok
Megnevezés MANNOL AD BLUE 10 LITER
cikkszám AD BLUE 10L
TERMÉK ÁRA A www.olajshop.hu oldalon feltüntetett árak, kizárólag a webáruházban történő vásárlásra érvényesek. Kiskereskedelmi üzleteinkben az árak eltérhetnek az oldalon megadott ártól.
Mennyiség 10 l
Biztonsági adatlap (MSDS) letöltése MSDS letöltéséhez vigye a kurzor az "i" betűre és klikkeljen a link-re
TECDOC cikkszám AD3001-10
Kenőanyag alkategóriák Adalékok
TERMÉKKÉP csak illusztráció
Termékspecifikációk A termékleírások időről időre változhatnak. Az aktuális specifikációkat a terméklapok tartalmazzák.
cikkszám LAVINA MANADBLUE10
cikkszám AUTOGROUP AD BLUE 10L
VTSZ 31021090

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A MANNOL standard és speciális kenőanyagok, üzemfolyadékok és járműápolási termékek teljes választékát kínálja versenyképes áron.

MANNOL ADBLUE
Az AdBlue egy készítmény az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott haszongépjárművek és autóbuszok egyik károsanyag-komponens, a nitrogén-oxidok kibocsátásának csökkentésére. A dízelmotorok működésük közben a benzinmotoroknál nagyobb mennyiségű kormot juttatnak a levegőbe, míg a nitrogén-oxid [NOx] kibocsátásuk is jelentős. Ez utóbbi komponens csökkentésére és a 2009-ben életbe lépő Euro 5-ös környezetvédelmi normának való egfelelés jegyében vezették be az AdBlue adalékanyagot. Jelenleg háromféle jelentősebb technológia áll rendelkezésre a NOx-kibocsátás mérséklésére: EGR (Exhaust Gas Recirculation), LNT/NAC (Lean NOx Trap vagy NOx Adsorber Catalyst) és az ún. urea-SCR, más néven AdBlue, a nemrégiben mobil emissziócsökkentésre kifejlesztett karbamid-oldat. Az AdBlue megfelelő hőmérsékleti tartományban, bontatlan csomagolással legfeljebb egy évig tárolható, 32,5% karbamidot tartalmazó, nagy tisztaságú folyadék.


Mannol AdBlue - nagy tisztaságú karbamid oldat, amelyet további munkafolyadékként használnak a dízelmotorokban, az SCR (szelektív katalitikus redukció) technológiával felszerelt autók és teherkocsik esetében. A Mannol AdBlue az ISO 22241-1 európai szabvány szerint készült. Az ilyen rendszerek használata a motor teljesítményének optimalizálásához, a káros gázok károsanyag-kibocsátásának csökkentéséhez és az Euro-4 és az Euro-5 környezetvédelmi előírásoknak való megfeleléshez


Az AdBlue® nagy tisztaságú 32,5 tömegszázalék karbamid oldat, amelyet további munkafolyadékként használnak a dízelüzemű autók és az SCR technológiával felszerelt szivattyúk (szelektív katalitikus redukálás). Az AdBlue® összetételét a DIN 70070 határozza meg. Az ilyen rendszerek alkalmazása optimalizálja a motor teljesítményét, csökkenti a káros gázok károsanyag-kibocsátását, és megfelel az Euro 4, Euro 5 és Euro 6 szabványoknak. Az AdBlue® bejegyzett védjegy az Automotive Industry Szövetség (VDA Verband der Automobilindustrie eV).

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.